Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Rovinieta >> Costurile CNADNR pentru expedierea amenzilor soferilor fara rovinieta.
Costurile CNADNR pentru expedierea amenzilor soferilor fara rovinieta.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 01 Martie 2011 14:03
RovinietaCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale urmeaza sa organizeze o licitatie pentru servicii de imprimare si expediere a amenzilor pentru soferii care circula fara rovinieta. Valoarea contractului este estimata la 95 milioane de lei fara tva.

Contractul va fi incheiat pe o perioadata de patru ani iar firma castigatoare va primi datele de identificare a contravenientilor, date transmise de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Politiei si le va imprima si expedia contravenientului cu confirmare de primire prin servicii postale proprii sau subcontractate, urmand a prelucra confirmarile de primire si retururile.

Confirmarile vor fi scanate si stocate in ziua primirii si va putea fi accesata de CNADNR printr-o retea securizata. Din motivul imosibilitatii livrarii, retururile vor fi pastrate sub forma originala si digitala. Inceperea procedurilor de adjudecare a fost stabilita pe 4 aprilie. CNADNR a introdus anul trecut la 1 octombrie rovinieta electronic iar soferii fara documente sa ateste plata acesteia vor plati despagubiri inntre 28 si 1.210 Euro si amenzi intre 250 si 4.500 lei in functie de tipul autovehiculului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.