Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Rovinieta >> Rovinieta Electronica poate fi cumparata de la Posta
Rovinieta Electronica poate fi cumparata de la Posta
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 05 Octombrie 2012 10:57

Rovinieta ElectronicaDe miercuri 03.10.2012 rovinietele electronice vor putea fi achizitionate din nou la oricare din unitatile postale ale Postei Romane. Decizia aceasta a fost luata in urma reinoirii conventiei dintre Compania Natioanala Posta Romana cu CNADNR.


Cu ajutorul programului „E-Rovinieta” se pot achizitiona mai multe roviniete pentru un singur autovehicul sau multiple roviniete pentru mai multe autovehicule de pe un singur cont printr-un sistem online „shopping-cart”. Acest sistem poate fi accesat la orice oficiu postal din fiecare judet.

In urma folosirii acestui sistem solicitantului i se va elibera un voucher emis din terminal si chitanta care atesta plata rovinietei.

Intr-un comunicat al Companiei Nationala Posta Romana se atesta astfel: ”In baza comenzii de roviniete prin transmiterea unui tabel  ca si comanda ferma, semnat si stampilat,in care clientul a trecut pe propria raspundere toate informatiile necesare, precum si datele de contact, pentru o eventuala corespondenta ulterioara. Tabelul mentionat poate fi prezentat sau transmis pe fax sau la adresa de e-mail la oricare din oficiile postale abilitate sa emita roviniete electronice”.

In urma achizitiei unei roviniete electronice cumparatorul poate solicita transmiterea documentelor fie scanate sau fax, fie prin emial fara taxe suplimentare.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.