Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 



Pret Benzina / Motorina


Scumpiri la carburantii OMV Petrom
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 17 Iulie 2012 10:53

Read moreCel mai mare distribuitor de  carburanti de pe piata romaneasca, OMV Petrom a scumpit din nou pretul carburantilor la statiile proprii. Aceasta scumpire este a doua din ultimele doua saptamani, urmand majorarea de 8 bani de saptamana trecuta.

CiteÅŸte mai mult...
 
Lukoil urmeaza OMV Petrom in scaderea preturilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 21 Iunie 2012 10:11

Read moreIn aceasi zi in care OMV Petrom a scazut pretul carburantilor comercializati cu 3 bani/litru, un alt mare distribuitor de pe piata Romaniei, Lukoil a aplicat o ieftinire in pretul benzinei de 3 bani pe litru si la pretul motorinei de 5 bani pe litru.

CiteÅŸte mai mult...
 
Guvernul va negocia cu OMV pretul benzinei.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Iunie 2012 10:28

Read moreIn urma Forumului Economic Romania-Austria la care a participat premierul Victor Ponta s-a decis sa inceapa negocierile intre OMV Petrom si Guvernul Romaniei pentru un pachet de masuri la care ambele parti sa fie de acord.

CiteÅŸte mai mult...
 
OMW Petrom a ieftinit benzina.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 14 Iunie 2012 10:52

Read moreDupa o perioada lunga de timp cu repetate scumpiri a pretului carburantilor, OMW Petrom a ieftinit azi pretul la propriile statii. Ieftinirea preturilor benzinei OMW a fost justificata prin evolutia cotatiilor international a titeiului si a produselor petroliere.

CiteÅŸte mai mult...
 
Cresterea pretuli carburantilor in ultimii ani.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Mai 2012 10:59

Read morePretul carburantilor comercializati in Romania au crescut in salturi in ultimii ani. Fiecare crestere majora a pretului carburantilor a fost justificata fie de cotatia petrolului, cursul valutar, accizele, TVA, situatia economica sau politica a exportatorilor sau profitul petrolistilor.

CiteÅŸte mai mult...
 
Benzinariile independente pe cale de disparitie.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 23 Mai 2012 11:04

Read moreBenzinariile „no-name” care prezentau intr-o perioada o alternativa ieftina la benzinariile mari incep sa dispara cu incetul datorita comcurentei. Aceste mici firme fie dau faliment fie sunt cumparate de catre marii distribuitori de combustibili din Romania.

CiteÅŸte mai mult...
 
Preturi mari la benzina si cresteri salariale.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Mai 2012 10:46

Read moreUltimul val de scumpiri in preturile carburantilor a dus aproape toate sortimnetele de benzina peste limita de 6 lei pe litru dar conform statisticilor statului si salariile ar fi trebui sa creasca odata cu cresterea salariului mediu brut.

CiteÅŸte mai mult...
 
Petrom a scumpit benzina din nou.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 25 Aprilie 2012 10:44

Read moreIncepand de azi, benzina la statiile Petrom este cu 6 bani mai scumpa. Majorarea pretului a avut loc marti la ora 00:00, aceasta fiind ultima majorare de preturi a carburantilor Petrom din data de 23 februarie, exact cu doua luni in urma.

CiteÅŸte mai mult...
 
Pretul la benzina a crescut din nou.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 11 Aprilie 2012 09:38

Read moreIn ciuda faptului ca s-a prevazut o stagnare a pretului benzinei in lunile urmatoare de catre Aureliu-Marius Ghica, Corporate Finance DIrector al The Rompetrol Group, aceasta previziune nu s-a adeverit. Chiar din contra, saptamana aceasta a crescut pretul din nou.

CiteÅŸte mai mult...
 
O alta scumpire a combustibililor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 08 Martie 2012 12:11

Read moreUnul dintre cei mai mari jucatori pe piata carburantilor din Romania, Lukoil a scumpit inca odata pretul benznei. Dupa o micsorare de 1 ban a pretului benzinei, Lukoil a crescut cu 3 bani, astfel incat un litru de benzina Euroluk 95 poate fi achizitionata acum la pretul de 5.72 lei/litru.

CiteÅŸte mai mult...
 
Crestere constanta a pretului petrolului in 2012.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 06 Martie 2012 10:57

Read moreConform unor noi estimari din partea analistilor grupului Erste preturile carburantilor vor creste pe tot parcursul acestui an datorita cresterii continue a titeiului pe parcursul urmatoarelor 12 luni. Cresterea pretului benzinei si motorinei va afecta intreaga economie.

CiteÅŸte mai mult...
 
A treia scumpire a carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 27 Februarie 2012 11:22

Read moreSaptamana trecuta au avut loc o serie de majorari in preturile carburantilor de la cei mai mari jucatori pe piata aceasta din Romania. Chiar si cel mai ieftin sortiment de combustibil, pe care se bazau cea mai mare parte din soferi, GPL-ul a inregistrat cele mai mari scumpiri luna aceasta.

CiteÅŸte mai mult...
 
«ÃŽnceputAnterior1234567UrmătorSfârÅŸit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.