Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina

Feed Display

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 



Pret Benzina / Motorina


Contiunarea cresterilor pretului benzinei.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Februarie 2012 11:21

Read moreCresterea preturilor combustibililor OMV Petrom de ieri de 12 bani/litru nu se compara cu cresterea preturilor benzinei Rompetrol inregistrata azi de 16 bani/litru. Aceasta este cea mai mare crestere a preturilor din ultima vreme, mult mai mare decat cele de la Lukoil si Petrom.

Citeşte mai mult...
 
Cresterea imediata a pretului benzinei Lukoil.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 22 Februarie 2012 17:21

Read moreLa inceputul saptamanii acestea livrarile petrolului Iranian deja incepusera sa mai vina spre Franta si Marea Britanie, urmarile acestei miscari facandu-se simitta deja. Lukoil Romania a majorat azi pretul benzinei datorita cresterii cotatiei petrolului.

Citeşte mai mult...
 
Benzina a ajuns aproape la 2 euro pe litru.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 21 Februarie 2012 11:47

Read moreDin fericirea, tara Europeana care in curand va cumpara benzina cu 2 euro pe litru nu este Romania, ci Franta. Datorita refuzului Iranului de a livra petrol catre Franta si Marea Britanie, preturile carburantilor in aceste doua tari a crescut imens intr-un timp scurt.

Citeşte mai mult...
 
O noua majorare a pretului celui mai ieftin carburant.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 17 Februarie 2012 11:54

Read moreCel mai ieftin sortiment de combustibil, gazul petrolifer lichefiat, GPL a fost scumpit pentru a doua oara in ultimele doua saptamani. Aceasta scumpire a pretului combustibililor GPL a avut loc intr-o perioada in care pretul celorlalti combustibil desi mari au ramas neschimbati.

Citeşte mai mult...
 
Pretul petrolului a trecut de 99 dolari/baril.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 09 Februarie 2012 11:01

Read moreCotatia petrolului la bursele asiatice a crescut pana la 99 dolari/baril, fapt care va mari probabilitatea ca pretul carburantilor sa creasca din nou. Aceastsa crestere este neasteptata avand in vedere scaderea brusca a cantitatilor livrate catre SUA care indica imbunatatirea cererii.

Citeşte mai mult...
 
Preturile carburantilor in crestere continua.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 11:32

Read moreReprezentantii companiilor transportatoare din Romania sunt de parere ca preturile carburantilor vor continua sa creasca anul acesta cum s-a intamplat si in anul trecut daca nu va aparea un nou jucator pe piata combustibililor care sa balanseze unele aspecte ale pietei.

Citeşte mai mult...
 
Cresterea pretului carburantilor in 2012.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 12 Ianuarie 2012 13:16

Read moreCel mai mare jucator pe piata carburantilor din Romania, Petrom a majorat preturile carburantilor cu 9 bani pe litru din nou. De la inceputul acestui an, Petrom a scumpit pretul benzinei cu 19 bani pe litru iar pretul motorinei cu 26 bani pe litru.

Citeşte mai mult...
 
Rompetrol scade pretul carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 12:10

Read moreIn ultima perioada, la nivelul pietei carburantilor din Romania, cei trei mari operatori, Rompetrol, OMV Petrom si Lukoil au avut o politica asemanatoare cand era vorba de pretul carburantilor. Cand unul din operatori crestea pretul, urmau si celelalte.

Citeşte mai mult...
 
Dupa scumpirea carburantilor cu 12 bani, o ieftinim cu 1 ban.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 25 Octombrie 2011 11:02

Read moreSaptamana trecuta, Rompetrol a majorat pretul benzinei cu 6 bani/litru si cu 12 bani/litru pretul motorinei, ca saptamana aceasta sa ieftineasca preturile la toate sortmimentele lor cu 1 ban/litru. Cu o astfel de strategie, unde vom ajunge cu pretul carburantilor ?

Citeşte mai mult...
 
Scumpiri uriase in pretul carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 18 Octombrie 2011 10:35

Read morePretul carburantilor comercializati la pompele OMV Petrom au inregistrat o crestere de maxima de 12 bani/litru azi. Pretul mediu al tuturor sortimentelor de benzina a crescut cu 6 lei/litru pe cand pretul motorinei a crescut cu 12 bani/l.

Citeşte mai mult...
 
Un nou val de scumpiri a carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 13 Octombrie 2011 10:14

Read moreRompetrol a crescut din nou pretul carburantilor saptamana aceasta atat pentru benzina cat si pentru motorina. Cresterea de pret de 3 bani/litru a fost aplicata tuturor produselor comercializate de distribuitorul romanesc de combustibili.

Citeşte mai mult...
 
Modificari in preturile carburantilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 29 Septembrie 2011 10:33

Read moreS-au inregistrat modificari  in preturile medii ale combustibililor comercializati de catre marile companii romanesti in ultimele zile. Daca Lukoil a marit pretul benzinei, firma competitoare Rompetrol a ieftinit pretul cu un ban pe litru.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.