Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noutati privind Programul Rabla 2014
Noutati privind Programul Rabla 2014
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 24 Martie 2014 12:41

Uzina-Dacia-Renault-MioveniPersoanele care vor dori sa se inscrie in Programul Rabla anul aceasta o vor putea face la orice dealer sau colector din oricare judet. Cu toate acestea, radierea masinii va trebui efectuata la Politia judetului unde vehiculul este inmatriculat.

 

Reprezentantii Administratiei Fondului pentru Mediu, cei ce administreaza Programul Rabla au afirmat ca solicitantii la Programul Rabla isi vor putea alege din lista dealerilor un colector autorizat care va casa vehiculul.

In curand se vor deschide sesiunile de depunere a dosarelor pentru validare a dealerilor si colectorilor pentru Rabla 2014. Programul in sine va fi lansat dupa data de 1 aprilie.

Rabla va creste cu 18% vanzarile Dacia:

Guvernul Romaniei intentioneaza sa sustina prin  Programul Rabla cresterea de 18% a vanzarilor inregistrate de uzina Dacia in primele doua luni. "Cel mai important pentru Dacia este sa ramana competitiva nu in raport cu alti producatori din Europa, ca aici sta bine, ci in raport cu uzine ale aceleiasi companii care sunt in afara Europei si acolo unde evident competitivitatea este crescuta prin salarii mai mici in primul rand si prin alte costuri speciale" a afirmat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe reprezentantii Dacia Renault ca legislatia fiscala privind inmatricularile de autoturisme noi nu va fi modificata.

Un ajutor real pentru uzina Dacia de la Mioveni ar fi o autostrada care sa lege localitatea Pitesti de granita de Vest a tarii. Aceasta autostrada ar economisi 30 de euro pe vehicul, a declarat un oficial Dacia.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.