Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Autobuze

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Autobuze

Autobuze Scania Autobuze Mercedes Benz Autobuze Volvo
AUTOBUZE SCANIA
AUTOBUZE MERCEDES-BENZ

AUTOBUZE VOLVO
Autobuze Iveco Autobuze Setra Autobuze Man
AUTOBUZE IVECO AUTOBUZE SETRA AUTOBUZE MAN
Conecto
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 27 Februarie 2009 11:03

autobuz-conecto1

 

Conecto este un autobuz modern, confortabil, cu podea joasă, disponibil în mai multe variante: una simplă de 12 m şi una articulată de 18 m, respectiv cu 3 uşi şi capacitate de 94 de locuri sau cu 4 uşi şi capacitate de 148 de locuri. Autobuzul este dotat cu un motor diesel Euro 4 cu BlueTec® SCR.

 
Citaro G
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 27 Februarie 2009 11:01

autobuz-citaro-g-2

 

Avantajele acestor modele de autobuze sunt costurile reduse şi confortul deosebit. Citaro G are un motor diesel Euro 4 SCR şi design modern. Cu o capacitate de 160 de pasageri, vehiculul asigură o călătorie plăcută datorită suspensiilor independente.

 

 
Citaro
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 27 Februarie 2009 10:48

Read moreUn autobuz modern, economic şi confortabil, Citaro este dotat cu tehnologie diesel Euro 4 SCR, suspensii independente şi EPS. Atât spaţiul şoferului, cât şi cel al pasagerilor, este optimizat şi confortabil. Pentru mai multe informații despre gama de autobuze Citaro citiți mai departe.

Citeşte mai mult...
 
OmniLine
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:31

Read moreFolosit pentru transportul interurban, autobuzul este deosebit de confortabil atât pentru pasageri, cât şi pentru şofer. Fiecare scaun are iluminare proprie, aer condiţionat şi climă. Puteţi opta pentru una din cele două variante de lungimi: de 12 si 13,5 metri, având între 47 şi 55 de locuri şi o înălţime a podelei de 960 de mm.

Citeşte mai mult...
 
OmniLink
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:25

Read morePodeaua joasă a autobuzului, complet plată în mijloc şi în spate, permite montarea unui număr mare de scaune pentru pasageri. În plus, motorul este plasat într-un unghi de 60 de grade, toate acestea contribuind la un interior foarte luminos şi spaţios. Autobuzul Scania OmniLink este disponibil în lungimi de 12, 13,7 şi o versiune articulată de 18 metri.

Citeşte mai mult...
 
OmniCity
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:19

Read moreGama de autobuze Omni este destinată transportului urban şi interurban, reprezentând o nouă generaţie de autobuze Scania cu caroserie de aluminiu. Este compusă din modelele OmniCity, OmniLink şi OmniLine, construite pe un sistem modular ce simplifică mult gestiunea stocului de piese de schimb şi mentenanţa celor trei autobuze.

Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.