Joomla Slide Menu by DART Creations
Director firme transport
 

Serboro SRL

Serboro SRL

  Adresa: Str. Marasesti 44
Cod Postal: 720182
Judet: Suceava
Telefon: 0747421807
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Roxana Iatcu
Prezentare:

Angajatii cu experienta de la Sc Serboro Srl au ani de experienta in industria transportului intern si international de masini, in siguranta si intrun timp foarte scurt.

Indiferent in ce zona a Romaniei doriti ca masina dumneavoastra sa fie transportatat, Sc Serboro Srl va ofera garantia unui transport de calitate. Clientii ne iubesc/apreciaza pentru preturile accesibile si serviciile demne de incredere.

Noi, cei de la Sc Serboro Srl, intelegem ca siguranta si tratamentul atent adus masinilor dumneavoastra in timpul tranportului este foarte important.

Din aceasta cauza este o prioritate pentru noi sa colaboram cu cei mai buni soferi si sa aducem o calitate superioara serviciilor oferite de noi, la un pret accesibil. Totodata va oferim CMR semnat si stampilat si contracte de prestari servicii.


Sc Serboro Srl transporta sute de autoturisme, vanuri, rulote, motociclete, scutere international din Marea Britanie, Belgia, Germania, Olanda, Austria in Romania. Daca are roti noi reusim sa il transportam.
Date added: 2013-03-28 16:22:41   Hits: 552

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.