Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Auto >> Bucuresti >> ATLAS Cargo-Express
Director firme transport
 

ATLAS Cargo-Express  Adresa: Str. Aninului nr.28
Cod Postal: 014577
Judet: Bucuresti
Telefon: 0372.966.116
Fax: 021.221.70.22
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Alexandru Leu
Prezentare:

Atlas Cargo-Express

   este o companie de transport si distributie de marfuri generale care si-a propus sa devina un nume important pe piata transporturilor. Infiintata la inceptul anului 2008, am dovedit in scurt timp ca oferind servicii de o calitate si un profesionalism exemplar reusim sa ne impunem pe o piata concurentiala. Fiind o firma cu un colectiv tanar si dinamic ne adaptam la cerintele clientilor, reusind  in acest fel sa rezolvam toate problemele legate de transporturi si logistica.

 Compania s-a dezvoltat pe baza unor principii si valori strict conturate si definite ce vizeaza Siguranta marfurilor dvs. pe toata perioada efectuarii transportului, calitatea serviciilor prestate, dinamismul, flexibilitatea in ceea ce priveste nevoile dvs. de transport, promptitudinea in raspunsul la solicitarile dvs si nu in ultimul rand, performanta. Toate aceste performante enumerate mai sus fac din Atlas Cargo-Express un important prestator de servicii din domeniul transporturilor si totodata, un partener serios pentru dumneavoastra.
Date added: 2009-01-17 01:25:49   Hits: 598

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.