Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Uzina de la Mioveni a reluat productia.
Uzina de la Mioveni a reluat productia.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 03 Mai 2011 10:25

Uzina Dacia Mioveni a reluat productiaDacia si-a repornit productia la uzina de la Mioveni in urma opririi acesteia in data de 22 aprilie din cauza lipsei de aprovizionare din partea furnizorilor,  conform unei declaratii a directorului de comunicare al companiei Dacia, Anca Oreviceanu.


    Conform reprezentantilor de la Automobile Dacia, incetarea activitatii de montaj de la uzina din Mioveni a afectrat productia de automobile dacia in aceasta perioada. Pe aceasta perioada, activitatea a fost suspendata doar pentru patru zile lucratoare plus zilele libere pentru Sarbatorile Pascale.

    Conform calculelor, Automobile Dacia a pierdut in acest interval de neproductie circa 5.500 unitati, luand in calcul media de 1.377 automobile pe zi. Conform reprezentantului producatorului romanesc de automobile Dacia, lipsa aprovizionarii cu piese auto nu are nici o legatura cu situatia din Japonia.

    Anca Oreviceanu, directorul de comunicare al Automobile Dacia a declarat inainte de suspendare a activitiatii urmatoarele : "Intarzierile cu livrarea pieselor sunt determinate de dificultatile de natura financiara pe care le au furnizorii. Fluxul de livrari sufera dereglari de mai multe luni. Este vorba de un tip de motor si anumite piese de caroserie".
   
    In legatura si situatia companiei Automobile Dacia, aceasta are aproximativ 14.000 de angajati, vanzarile Dacia au inregistrat o crestere de 12% anul trecut, cota de piata in Europa a crescut la 1.6% iar in Romania, Dacia a vandut 36.730 de autovehicule.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.