Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Statiile de incarcare Schneider Electric sunt pregatite.
Statiile de incarcare Schneider Electric sunt pregatite.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Aprilie 2012 10:05

Schneider electrice statii de alimentare masini electriceSubsidiara din Romania a companiei franceze Schneider Electric a anuntat recent ca statiile de alimentare a automobilelor electrice sunt pregatite pentru livrare. Odata cu livrarea acestora, compania franceza de automobile Renault isi va lansa automobilele electrice pe piata auto din Romania.


    Conform presedintelui Schneider Electric Romania, Saulo Spaolanse: "Putem livra statiile electrice. Asteptam ca Renault sa lanseze masina electrica", astfel a fost afirmat la o conferinta de presa de catre reprezentantul Schneider Electric.

    Contracul de aprovizionare cu statii de alimentare pentru automobile electrice a fost incheiat anul trecut intre Renault Romania si Electrica, Schneider Electric si Siemens in scopul dezvoltarii infrastructurii necesare pentru sustinerea vehiculelor electrice in Romania.

    Acordurile intre aceste 4 mari companii au fost semnate in cadrul „Programului de Conectare a Vehiculelor Electrice – Parteneriat pentru o mobilitate cu zero emisii”. Acordurile au fost initiate de catre Renault Romania.

    Schneider Electric este o companie franceza specializata in distributie electrica si automatizari industriale. Printre activitatile aditionale ale acestei firma putem gasi si activitati pe segmentele de automatizari pentru cladiri, sisteme integrate de control si alimentare cu energie la tensiuni medii si joase.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.