Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> S-a dat startul productei Ford B-Max la Craiova.
S-a dat startul productei Ford B-Max la Craiova.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 14 Iunie 2011 10:26

B-Max produs la Craiova.Pe perioada verii, Ford planuieste sa construiasca 70 de unitati din noul model Ford B-Max la uzina din Craiova. Kit-urile de productie pentru acest model au fost aduse de la uzinele Ford din Germania, unde au fost produse modelele prezentate la Salonul Auto din Geneva.


    Ford B-Max este un automobil monovolum de clasa mica prezentat intai la data de 1 Martie 2011 la Salonul auto de la Geneva. Liniile de productie au fost instalate la sfarsitul lunii martie la uzina din Craiova. Acest model Ford va fi construit doar in Romania. Modelele produse pe perioada verii vor fi testate in Belgia la centrul Ford din Lommel, dar si in tari cu tipuri extreme de clima. Masinile B-Max vor fi teste si pe drumurie din Romania, urmand sa fie distruse in urma etapelor de incercari.

    Potrivit contractului dintre Ford si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, Ford Romania trebuia sa produca peste 250.000 de unitati intr-un interval de patru ani. In 2010, Ford a cerut o prelungire a acestor termene pana in septembrie 2011, afirmand ca motivul pentru intarziere este criza financiara.

    Daca Ford Romania nu isi va indeplini sarcinile contractuale va fi sanctionata sa plateasca daune de pana la 25% din valoarea de achizitie a companiei Autotomobile Craiova.   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.