Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Problemele de acceleratie a masinilor Ford, motivul unei investigatii.
Problemele de acceleratie a masinilor Ford, motivul unei investigatii.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 27 Februarie 2013 12:10

Probleme acceleratie FordProducatorul American de autovehicule este supus unei investigatii din partea Agentiei Americane pentru Siguranta Rutiera din cauza unor problem la acceleratie a masinilor produse in perioada 2009 – 2011.


    Investigatia a inceput cand s-au raportat 1.500 de reclamatii cu probleme la acceleratie. Aceste probleme duceau la opriri involuntare ale motoarelor. Conform informatiilor AFP, agentia americana de protectie rutiera,  724.982 ar fi afectate cu aceste probleme mecanice.

    Printre modelele afectate gasit Ford Escape 4x4, sedan-urile Fusion, doua dintre modelele Mercury, Mariner 4x4 si Ford Milan. Automobilele cu aceasta problema sunt doar acelea care au fost produse in perioada 2009 – 2011.

    Conform informatiilor agentiei mentionate anterior: "Detinatorii de masini au semnalat incidente cu acceleratia in timp ce vehiculele se aflau in miscare si care au dus la pierderea brusca a puterii motoarelor". Aproximativ 1.450 de reclamatii au fost depuse impotriva acestei probleme mecanice.

    Din cauza acestei defectiuni tehnice au avut loc 3 accidente rutiere in care o persoana a fost ranita. Investigatia Agentiei Americane pentru Siguranta Rutiera a inceput dupa ce au fost notificati de catre o organizatie de protectie a consumatorilor din statul Carolina de Nord.

    Reprezentantii Ford au declarat ca lucreaza cu autoritatile pentru a rezolva aceasta problema.Cumparatorii romani care au achizitionat in aceasta perioada unul dintre modelele Ford mentionate anterior ar trebui sa urmareasca evolutia acestei stiri.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.