Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Oferta de 256 autoutilitare pentru CNADNR.
Oferta de 256 autoutilitare pentru CNADNR.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 23 Aprilie 2012 10:03

CNADNR va inchiria 256 de autoutilitareConsortiul romanesc Ager Business Tech- Operational a inaintat o oferta Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania pentru 256 de autoutilitare pentru a fi folosite la intretinerea drumurilor din Romania.


    Contractul de inchiriere a autoutilitarelor a fost estimat la 11 milioane de euro, adica 48.03 milioane de lei fara TVA iar acest contract va avea o viata de 4 ani jumatate. Finantarea acestui proiect este sustinuta de catre bugetul de stat.

    Conform reprezentantilor CNADNR:"La licitatie a fost depusa o singura oferta, de un consortiu format din firmele Ager Business Tech si Operational Autoleasing. Urmeaza perioada de analiza, care dureaza 20 de zile, iar la sfarsit vom vedea daca acceptam sau nu aceasta oferta. Masinile vor fi folosite pentru lucrari de intretinere in regim propriu, separat de cele efectuate in baza contractelor de intretinere".

    Contractele de inchiriere a autoutilitarelor cu firmele terte care au fost semnate in 2010 au ca termen final anul acesta. Aceste contracte contin inchirierea a 256 de autovehicule utilitare acestea nefiind incluse in contractele de intretinere multianuala. Contractul de leasing operational care va fi semnat anul acesta va reduce costurile cu 35% conform estimarilor. De asemenea, vehiculele inchiriate vor putea fi folosite zi si noapte.

    Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania este responsabila de intretinerea drumurilor nationalae si de aceea se incheie acorduri cu diferite firme terte pe perioade de 4 ani. Intre 2008 si 2011 CNADNR avea acorduri nationale in valoare de 1 miliard de euro din care au fost achitati doar 250 de milioane conform CNADNR.

    Licitatiile pentru noi acorduri natioanle sunt in derulare pentru perioada 2012-2014.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.