Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Ministrul Tranporturilor este multumita de autostrada A2.
Ministrul Tranporturilor este multumita de autostrada A2.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 11 Iulie 2011 10:32

Autostrada A2, conform planului.Anca Boagiu, Ministrul Transporturilor a vizitat sambata lucrarile de constructie a autostrazii A2 ce leaga localitatile Murfatlar si Constanta. Conform informatiilor Ministrului Transporturilor, lucrarile se afla in grafic, iar accesul pe acest tronson va fi disponibil de la sfarsitul acestei luni, dar pe o singura banda.


    Pana la sfarsitul lunii septembrie vom vedea finalizate si alte portiuni de autostrada, cum ar fi tronsonul Medgidia-Constanta si sectiunea intre intersectia de la Valea Dacilor si DN3 iar pana la sfarsitul anului se va putea circula pe intreaga autostrada, mai putin tronsonul Cernavoda-Medgidia, care va avea acces posibil doar pe o singura banda. Aceasta portiune a ramas in urma cu constructiile datorita pretului prea mare cerut de constructor.

    Vineri a fost declarat ca taxele de trecere peste podurile Giurgeni-Vadul Oii si Fetesti-Cernavoda vor fi reduse de la 11 lei la 5 lei, aceasta taxa intrand in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial. Deasemenea, incepand din luna iulie, trenurile vor parcurge ruta Bucuresti-Constanta in doua ore si jumatate. Anca Boagiu a declarat ca : ''?i aici suntem în grafic, deci pot s? spun c? începând cu mijlocul acestei luni vom face cu înc? o jum?tate de or? mai pu?in pân? la Constan?a''.

    Lucrarile de pe podul rutier de la ecluza de la Cernavoda si calea ferata sunt deasemenea in grafic. Ministrul Transportului a declarat ca va fi oferita o recompensa pentru companiile care finalizeaza constructiile la termen.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.