Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Inaugurarea Autostrazii Bucuresti – Ploiesti
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 19 Iulie 2012 10:13

Autostrada Bucuresti PloiestiTraficul pe A3 Bucuresti – Ploiesti va fi deschis azi 19.07.2012 mai putin pe iesirea spre Snagov care va fi deschisa miercuri. Intarzierea iesirii spre Snagov va atrage anumite penalizari, conform premierului Victor Ponta.


    Euroconstruct este compania responsabila pentru finalizarea lucrarilor de constructii la iesirea spre Snagov iar reprezentantii Ministerului Trasnporturilor sunt cei responsabili ca firma contractata sa termine lucrarile la termen. Odata finalizata, pe autostrada Bucuresti – Ploiesti se va circula in regim de autostrada cu viteza maxima de 100 de kilometri pe ora.

    "Un tronson de 60 kilometri este o distanta pentru care nu sunt necesare statii de bezina. Sunt fericit ca lucrarea a fost terminata, dar trist ca un proiect relativ modest, de 60 kilometri, dureaza atat", astfel a afirmat Calin Popescu Tariceanu, punct de vedere sustinut si in prezent de premierul Ponta.

    Autostrada Bucuresti – Ploiesti avea ca termen initial de finalizare setat pentru anul 2010, dar acesta a fost amanat in repetate randuri. Conform afirmatiilor premierului Ponta  in urma cu cateva saptamani, penalitatile totale pentru firmele care nu au respectat termenul de finalizare vor totaliza 15 milioane de lei. Banii din penalizari vor fi folositi pentru persoanele cu boli incurabile.

    Autostrada A3 este impartita e doua sectoare, Bucuresti – Moara Vlasiei si Moara Vlasiei – Ploiesti, lucrari care in total au costat aproximativ 450 de milioane de euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.