Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Au scazut vanzarile auto-moto cu 3% in luna iunie.
Au scazut vanzarile auto-moto cu 3% in luna iunie.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 08 August 2011 10:26

Au scazut vanzarile auto-moto.Conform informatiilor Institutului National de Statistica, volumul cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si amanuntul, cat si pentru intretinerea si repararea autovehiculelor a scazut ca serie ajustata cu 3% in functie de numarul zilelor lucratoare si de sezonalitate.


    Segmentul servicii de piata prestate populatiei a crescut cu 3.6% in luna iunie fata de luna precedenta ca serie bruta si cu 2.3% ca serie ajustata in functie de sezonalitate si numar zile lucratoare.

    Cifra de afaceri din comertul auto-moto a crescut in primul semestru al acestui an cu 2.8% fata de aceasi perioada a anului trecut iar cifra de afaceri pentru serviciilr de piata prestate populatiei a crescut cu 6.8% in aceasta perioada ca serie bruta si cu 8.6% ca serie ajustata in functie de sezonalitate si numar zile lucratoare.

    Comparativ cu luna iunie a anului trecut, volumul vanzarilor din segmentul auto moto a scazut cu 10.9% in timp ce CA pentru serviciile prestate populatiei au crescut cu 6.6% brut si 7.5% ajustat in aceasi perioada.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.