Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Piata Auto mondiala a depasit 80 de milioane de unitati
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 10 Ianuarie 2014 11:01

Read moreVolumul total de autovehicule vandute la nivel global a ajuns la 82.8 milioane de unitati conform unui studiu efectuat de IHS Automotive. Acestia au afirmat ca anul trecut piata auto globala a crescut cu 4.2%.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto dupa primele 11 luni din 2013
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 17 Decembrie 2013 11:23

Read moreIn perioada Iulie Noiembrie 2013 pe piata auto din Romania s-a simtit o crestere de 4.1% fata de aceasi perioada a anului trecut. Pe segmentul autoturismelor cresterea vanzarilor a avansat cu 7.1% in primele 11 luni ale anului in timp ce s-a inregistrat o scadere generala a piestei auto cu 8.1%.

Citeşte mai mult...
 
2014, Un an bun pentru piata auto europeana
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 21 Octombrie 2013 09:23

Read moreConform unor cercetari efectuate de un grup afiliat cu Hyundai Motor Grup numarul vanzarilor de autovehicule noi va creste incepand cu anul 2014. Astfel pentru prima data in ultimii 7 ani se va vedea o crestere chiar si daca aceasta va fi mica din cauza somajului ridicat si a altor factori.

Citeşte mai mult...
 
Masinile peste 10 ani domina in 2013
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 25 Septembrie 2013 09:12

Read moreConform unei analize din partea specialistilor de la Auto.ro in 2013 inmatricularile auto sunt dominate de masinile cu vechime mai mare de 10 ani. Pana in prezent, din numarul total de masini inmatriculate in tara 52% au fost vechi.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto blocata de Timbrul de Mediu
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 23 Iulie 2013 09:28

Read moreDesi influenta negativa a Timbrului de Mediu asupra vanzarilor de automobile second hand a fost deja discutata, efectele acesteia continua sa se simta avand in vedere scaderea continua a pietei auto de masini second hand.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.