Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Cresterea inmatricularilor in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 06 Aprilie 2012 09:56

Read moreIn perioada ianuarie martie a acestui an a fost inregistrata o crestere masiva a numarului inmatricularilor de automobile noi in Romania.  Astfel primul trimestru a inregistrat o crestere de 44.28% in numarul inmatricularilor fata de aceasi perioada a anului 2010.

Citeşte mai mult...
 
Modificari in piata auto din Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 21 Martie 2012 11:19

Read moreConform informatiilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, vanzarile de automobile noi vor continua sa scada anul aceasta iar piata auto a masinilor second hand va creste cu aproximativ 50%.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto pe drumul cel bun.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 13 Martie 2012 12:52

Read moreNumarul inmatricularilor de automobile second hand a inceput sa revina la normal cu cresterea de 25% inregistrata in luna Februarie a acestui an pana la numarul de 4.100. Numarul inmatricularilor de automobile noi a crescut pana la 11.490 unitati.

Citeşte mai mult...
 
Vanzarile auto au scazut cu 30%.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 08 Martie 2012 12:08

Read moreVanzarile de pe piata auto din Romania au suferit o scadere de peste 30%. Aceasta scadere a fost direct influentata de taxa auto care a fost anuntata anul acesta. Datorita schimbarilor taxei auto romanii au inceput sa isi plateasca taxele de la finele anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Dacia si Skoda sunt profitabile in criza.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 05 Martie 2012 11:56

Read moreConform unui articol publicat recent de Financial Times, directorul constructorului de autovehicule Skoda vrea sa faca din compania ceha marca cu cel mai puternic ritm de crestere in Uniunea Europeana.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.