Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Piata auto la jumatatea lunii August.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 21 August 2012 11:20

Read moreConform statisticilor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, pana la jumatatea lunii August au fost inmatriculate pe piata auto din Romania aproximativ 1.500 de autoturisme.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto a scazut semnificativ in 2012.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 14 August 2012 13:31
Read moreConform raportului APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) dupa primele 7 luni ale acestui an, piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 20.5%. Vanzarile auto au scazut cu 76% din anul 2008 si pana in prezent.
Citeşte mai mult...
 
Crestere pe piata masinilor second hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 12 Iunie 2012 10:29

Read moreDupa un start mai lent in primele luni ale acestui an, piata auto a masinilor second hand a inceput sa dea semne de revenire. In luna mai a acestui an inmatricularile de masini la mana a doua s-au triplat fata de luna mai a anului precedent.

Citeşte mai mult...
 
Dacia lanseaza modelul Lodgy in Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 05 Iunie 2012 15:00

Read moreMonovolumul Dacia Lodgy, produs la Tanger, Maroc, va fi lansat in Romania saptamana acesta in data de 07.06.2012. Dacia Lodgy este prezentat ca un autovehicule pentru familie si acesta va putea fi gasit a preturi accesibile incepand cu 9.500 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto din Romania in primele patru luni din 2012.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 14 Mai 2012 10:22

Read moreIn perioada de inceput a acestui an, mai exact primele patru luni din 2012 s-a inregistrat o scadere de 12% in vanzarile de autovehicule fata de acesi perioada a anului 2011. In aceasta perioada au fost vandute 24.597 de autovehicule in Romania conform informatiilor APIA.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.