Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Interesul romanilor fata de automobile a scazut
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 22 Februarie 2013 12:26

Read moreIn urma unui studiu realizat de Auto.ro impreuna cu firma Daedalus Millward Brown intentia de a cumpara automobile a romanilor a scazut. Conform acestui studio atat interesul romanilor de a cumpara automobile noi cat si rulate a scazut.

Citeşte mai mult...
 
Automobilele second hand, preferate de romani.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 13 Noiembrie 2012 13:50

Read moreConform unei analize Auto.ro in primele 10 luni ale acestui an s-a inregistrat o crestere de 82% in numarul autoturismelor importate, numarul total astfel depasing cota de 137.000 de unitati.

Citeşte mai mult...
 
Romania sustine investitia in uzina Ford
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 31 Octombrie 2012 11:08

Read morePrimul ministru al Romaniei Victor Ponta a vizitat ieri, 29.10.2012 uzina Ford de la Craiova la invitatia reprezentantilor companiei Americane. In urma vizitei primul ministru a afirmat in legatura cu investitia in uzina astfel: una dintre cele mai importante din ?ara noastr?.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto dupa primele 8 luni.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 09 Octombrie 2012 13:40

Read moreIn ultimele 8 luni ale anului acesta volumul cifrei auto din comertul de autovehicule si motociclete impreuna cu veniturile din intretinerea si repararea acestora a inregistrat o scadere de 2.5% fata de aceasi perioada a anului precedent.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto a revenit la cota din 2000
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 17 Septembrie 2012 10:19
Read moreIn primele opt luni ale acestui an, piata auto din Romania a inregistrat o scadere dramatica cu 19%, revenind astfel la cota de acum 12 ani. Vanzarile de autovehicule au ajuns in aceasta perioada la un total de 56.853 unitati.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.