Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Piata masinilor noi in 2013, un nou record
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 22 Iulie 2013 09:29

Read morePotrivit datelor reprezentantilor Autovit.ro piata romaneasca a masinilor noi in 2013 ar putea atinge un nou record minim de 50.000 de unitati daca se pastreaza ritmul de vanzari dupa primele 6 luni de 4.000 de unitati pe luna.

Citeşte mai mult...
 
Piata Auto din Romania in continua scadere
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 18 Iunie 2013 10:55

Read moreIn urma primelor 5 luni din 2013 s-a constatat ca piata auto a inregistrat o scadere continua. In total livrarile de autoturisme si vehicule comerciale au scazut in aceasta perioada cu 18.6%. Aflati in continuare care au fost cele mai bine vandute masini din primele 5 luni.

Citeşte mai mult...
 
Programul Rabla nu a innoit parcul auto
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Mai 2013 12:20

Read moreScopul principal al Programului Rabla a fost la conceptia acestuia innoirea parcului auto. In ciuda acestui fapt parcul auto din Romania a imbatranit semnificativ in perioada de functionare a programului. Totusi, Programul Rabla a avut si efecte benefice pe perioada de functionare.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto dupa primele 4 luni din 2013
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 22 Mai 2013 10:13

Read moreIn perioada Ianuarie Aprilie 2013 pe piata auto din Romania s-a inregistrat o scadere de 11% in numarul livrarilor totale de autovehicule comparativ cu aceasi perioada a anului precedent conform datelor emise de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Citeşte mai mult...
 
Piata Auto la inceputul lui 2013
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Martie 2013 12:46

Read moreVanzarile auto din Romania au scazut cu 5.9% in primele doua luni din 2013 comparativ cu aceasi perioada a anului precedent. Conform datelor publicate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile numarul vanzarilor a fost de 7.547 unitati.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.