Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Leasing >> Pretul automobilelor prin leasing.
Pretul automobilelor prin leasing.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 26 Aprilie 2011 10:31

Pretul automobilelor in leasingReducerile pentru achizitionarea unui automobil in leasing a crescut din ce in ce mai mult in ultima vreme. Reprezentantii companiilor care comercializeaza prin leasing afirma ca reducerile vor creste in special pentru automobilele cu capacitate cilindrica mare.

    Desi reducerile vor fi mai consistente pentru automobilele pe benzina care consuma mult combustibil, plata impozitelor pentru acesta vor fi mai mari. Cu toate ca reducerile sunt mai substantiale, aceste preturi tot vor fi mai mari decat ale dealerilor de automobile second-hand.

    Pretul de vanzare al unui automobil pentru care primul cumparator nu a fost in masura sa il cumpere se calculeaza pe baza contractului initial, adica la valoarea ramasa de platit din contract se adauga costurile pentru recuperarea si  stocarea automobilului. Din acest pret se va recupera doar 80% prin revanzarea automobilului, urmand ca ceilalti 20% sa fie achitati de catre clinetul care nu a continuat plata ratelor de leasing, conform directorului general al Raiffeisen Leasing, Felix Daniliuc.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.