Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Scad vanzarile Dacia in Franta.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 02 August 2011 10:35

Read moreNumarul inmatricularilor automobilelor Dacia au scazut in luna iulie a acestui an cu 48% fata de aceasi perioada a anului trecut cand s-au inmatriculat 8.938. Conform informatiilor Comitetului Constructorilor francezi de Automobile, in primul semestru s-au inregistrat doar 4.577 unitati.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto din Romania in primul semestru.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 22 Iulie 2011 10:18

Read moreVanzarile de autoturisme din Romania au scazut cu 14.7% in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut. Din numarul total de 50.272 unitati vandute in aceasta perioada, 43.233 au fost autoturisme.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto din Romania in scadere in Europa.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 21 Iulie 2011 10:06

Read moreIn urma cu patru ani, in Romania s-au vandut peste 300.000 automobile noi pe an, anul trecut numarul total fiind de doar 95.000 iar anul acesta este prevazuta o contiunare a acestui trend descendent.

Citeşte mai mult...
 
Europenii nu mai prefera Dacia.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Iulie 2011 10:54

Read moreLuna iunie a acestui a adus o scadere de 21.6% in numarul inmatricularilor automobilelor Dacia in Europa. Primele sase luni au inregistrat o scadere de 7%, aceasta confirmand ca marca autohtona incepe sa pierde cota de piata, conform informatiilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.

Citeşte mai mult...
 
Inmatricularile Dacia in scadere in Franta.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 04 Iulie 2011 10:28

Read moreProducatorul romanesc de automobile, Dacia a inregistrat scaderi semnificative la inmatricularile din Franta in primul semestru al acestui an. Desi piata auto din Franta este in crestere, inmatricularile Dacia au scazut cu 22%.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.