Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Inmatricularile vor ramane constante pana in 2014.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 29 Februarie 2012 11:51

Read morePreviziunile pe piata auto pe urmatorii doi ani arata ca numarul inmatricularilor in aceasta perioada in cel mai bun caz vor ramane costante. Presedintele Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile Sergiu Marchionne a declarat ca este ingrijorat de aceasta situatie.

Citeşte mai mult...
 
Piata second hand in scadere in luna Ianuarie.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 17 Februarie 2012 11:53

Read moreNumarul inmatricularilor de automobile second hand  a inregistrat o scadere de la inceputul acestui an de 32% fata de aceasi perioada din anul trecut. In aceasta perioada inmatricularile automobilelor noi au crescut cu un procent de 86% conform informatiilor Auto.ro

Citeşte mai mult...
 
Vanzari auto reduse cu 23% in ianuarie.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 16 Februarie 2012 11:16

Read moreNumarul vanzarilor de autoturisme si vehicule comerciale a scazut cu 23% in luna ianuarie a acestui an fata de aceasi luna din 2011. In aceasta perioad au fost vandute 4.221 unitati conform Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.   

Citeşte mai mult...
 
Micsorarea Pietei Auto din Romania si UE.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 10 Ianuarie 2012 11:19

Read moreComparativ cu luna decembrie 2010, anul trecut s-a inregistrat un numar cu 28% mai mic in inmatricularile de automobile noi din Romania conform informatiilor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto din Romania poate fi salvata doar de crestere economica.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 06 Decembrie 2011 12:45

Read moreVicepresedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, Brent Valmar este de parere ca singura sansa ca piata auto din Romania sa isi revina este cu ajutorul unei cresteri economice, aceasta dupa ce piata s-a contractat cu 25% fata de anul 2010.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.