Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Facelift nou pentru Dacia Duster
Facelift nou pentru Dacia Duster
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 09 Septembrie 2013 10:16

Dacia-Duster-Facelift-logoRecent, producatorul autohton de autovehicule, Dacia a publicat 3 video clipuri care arata noul aspect al masinii de teren Dacia Duster. Conform Dacia, printre principalele imbunatatiri se numara disponibilitatea unui nou tip de motorizare pe benzina.

 

Caracteristicile noului Dacia Duster:

Noul tip de motorizare disponibil pentru Dacia Duster va fi pe Turbo pe Benzina, de 1.2 Litri (1,2 TCe). Acest nou autovehicul va deszvolta 125 de cai putere si va vei cu schimbator de viteze manual cu sase trepte de viteza.

Noul Duster este practic prima masina care a iesit din noua alianta intre Renault si Nissan si beneficiaza de noul motor 1.2 TCe cu 4 cilindri in linie si injectie directa. Noul motor de 1.2 litri dezvolta 1.500 de rotatii pe minut si 90% din cuplul maxim.

Cutia de viteze cu care este echipat acest autovehicul este manuala cu 6 viteze, distributia masinii este pe lant, cu garantie pe viata, fara intretinere. Va fi de asemenea disponibila si varianta cu motorizare de 1.6 litri, 16 V si 105 CP pentru versiunile 4x2 si 4x4.

Modificari exterioare ale noului Dacia Duster:

    Partea frontala a masinii a primit in nou calandru cromat si un nou grilaj la radiator. De asemenea blocurile optice au fost refacute si au adaugat lumini de zi. Barele de pavilion acum vor purta inscriptia Duster si scoate in evidenta caracterul de SUV al masinii. Jantele de 16” aluminate au aspect “dark metal” iar pneurile Mud and Snow adauga la aspectul de SUV si adauga dinamism.

    In partea din spate, blocurile optice mentin aceasi linie stilistica ca si in partea frontala prin prezenta elementelor cromate. Cu ocazia noului facelift a mai fost adaugata o culoare la paleta Duster – Gris Comète. De asemenea au fost propuse si 4 noi tipuri de tapiterie printre care si una din piele. Au fost de asemenea regandite si scaunele pasagerilor si spatarul banchetei pentru a adauga confort pasagerilor.

Imagini Dacia Duster Facelift:

Dacia-Duster-FaceliftDacia-Duster-Facelift1

Video Dacia Duster Facelift:


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.