Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Camioane >> Camioane Renault
Camioane Renault

Camioane Renault

Cu un design futuristic renault vine cu o gama foarte variata de camioane si autoutilitare mari, capabile sa indeplineasca orice sarcina. Mai jos aveti descrise ultimele camioane renault disponibile pe piata si viitoarele proiecte.Midlum
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Septembrie 2009 11:12
renault-midlumModelul de camioane midlum sunt special concepute pentru transporturi pe distante scurte si transport local. In 2006 este lansat o noua generatie de camioane Midlum, echipate cu noile motoare DXi5 si DXi7 care dezvolta intre 160 si 280 cai putere. O calitate notabila a noilor camioane este consumul de combustibil redus.
 
Kerax
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Septembrie 2009 11:07
Read moreModel lansat in 2006 in cadrul IAA Show in Hannover, Germania, RENAULT Kerax este special conceput pentru activitatile de constructii si este menit sa satisfaca toate nevoile companiilor. Sasiul camionului vine in doua variante mediu sau greu, la inceput fiind disponibile doar doua motorizari diesel, DXi7 sau DXi11 care pot oferi o putere intre 240 si 500 cai.
Citeşte mai mult...
 
Magnum
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Septembrie 2009 10:29
Read moreModelul de camion Magnum a celor de la Renault a fost lansat la inceputul lui 2008, si este destinat transporturilor pe distante lungi. Comparativ cu seriile precedente de camioane Magnum, noul camion aduce schimbari majore la cabina aceasta fiind mult mai spatioasa si cu un grad de confort sporit.
Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.