Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> ANUNTURI

Rent a car in Europa - Taxe

Vezi toate anunturile de la: marius
Rent a car in Europa - Asigurarea si alte taxe


Asigurarea

Cand inchiriati o masina in Europa trebuie sa cunoasteti in principal urmatorul lucru:

Toate companiile de rent a car din Europa sunt obligate prin lege sa se protejeze si sa-si protejeze clientii care inchiriaza masini cu milioane de euro pentru companii de asigurare. Cu alte cuvinte, companiile de rent a car te asigura in caz de accident de persoane si proprietati care nu sunt in autovehicul. Dumneavoastra sunteti responsabil in caz de accident sau furt al masinii. Pentru acest lucru aveti nevoie de asigurare in caz de accident (CDW = Collision Damage Waiver) si asigurare in caz de furt.

In Italia, Irlanda si Israel asigurarea de accident si cea de furt trebuie achizitionate de la firma de rent a car. Majoritatea companiilor de rent a car va obliga sa cumparati aceste asigurari.
Alte taxe de inchiriere

Este important sa cunoasteti dinainte cu exactitate ce alte taxe sunt implicate in procesul de inchiriere a unei masini in Europa.

1. Sofer aditional.
In unele tari poate fi o optiune gratuita adaugarea unui sofer aditional. In alte tari optiunea va poate costa intre 6 si 25$ pe zi. Recomandarea este sa ramaneti la un singur sofer. Daca chiar este nevoie de inca un conducator auto pentru masina inchiriata luati in calcul mai multe variante de companii de rent a car si faceti o comparatie.

2. Taxa de card de credit. Unele carduri de credit va vor taxa cu 3% pentru o tranzactie straina.

3. Taxe de intarziere. Daca aduceti masina cateva minute mai tarziu decat ora declarata veti plati o taxa suplimentara care poate fi chiar valoarea unei zi de inchiriere. Nimeni nu va garanteaza ca daca veti ajunge mai tarziu cu o ora la locul de predare nu veti fi taxat. Recomandarea este sa verificati cu atentie ora de ridicare a masinii care apare pe contractul de inchiriere si sa va asigurati ca ajungeti un pic mai devreme la locul de predare.

4. Taxe de combustibil. Daca firma de rent a car trebuie sa alimenteze rezervorul dupa ce aduceti masina la locul de predare veti fi taxat suplimentar. Daca va intoarceti cu rezervorul aproape gol s-ar putea sa trebuiasca sa platiti peste 200$ pentru combustibil plus o taxa de alimentare. Recomandarea este sa alimentati cat mai aproape de locul de predare al masinii inchiriate si sa pastrati bonul de benzina pentru orice eventualitate.

5. Taxa de curatenie. Daca aduceti inapoi o masina inchiriata murdara care necesita curatare (de exemplu: cu par de pisica sau caine pe scaun) veti plati de asemenea o taxa in plus. Recomandarea este sa aveti mare grija de masina pe care ati inchiriat-o.

6. Taxa "one-way". Daca vreti sa preluati masina inchiriata intr-o locatie dintr-o tara si sa o predati in alta tara veti fi taxat destul de mult.

7. Alte taxe. Unele companii de rent a car din Franta platesc taxe de mediu. In Irlanda unele companii percep o taxa de folosire a cardului de credit o singura data. Uneori exista taxe de trecere pentru soferi intre tarile din Europa de Est.
Contact:
Nume Firma: http://www.masini-de-inchiriat-cluj.it/
Persoana de Contact: Marius
Adresa: Dambovitei 77, Cluj
336200
Cluj-Napoca
Telefon: 0741730327
Email: rentacarinromania@gmail.com
Pret: $ 0
ghidtransport.ro

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.